MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu a prezentat miercuri, 14 noiembrie, Consiliului Local întrunit în şedinţă extraordinară, trofeul „Excelență în iluminat public și eficiență energetică”, primit de municipiul reşedinţă de judeţ din partea Asociației Municipiilor din România-AMR în cadrul Galei care a avut loc luni la Bucureşti. Lungu le-a mulţumit consilierilor locali pentru sprijinul acordat implementării proiectului privind modernizarea iluminatului public cu fonduri elveţiene şi europene.

„Este o onoare pentru Suceava. Este trofeul sucevenilor în primul rând care au suportat disconfortul timp de opt ani cât a durat investiţia. Le mulţumesc consilierilor locali care au aprobat în Consiliul local acest proiect și echipei din cadrul primăriei care a contribuit la realizarea acestuia. Cel mai important de pe urma acestui trofeu este imaginea pozitivă care a fost făcută oraşului nostru”, a spus Lungu.

Prin implementarea proiectului intensitatea luminoasă a crescut de la 45 la 100%, iar factura la iluminat public s-a redus de 3,5 ori. Suceava a mai avut două nominalizări la Trofeele de Excelență în Transport public și Antreprenoriat local.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava