Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Municipiului Suceava a încheiat astăzi un contract cu BPM Tehnologica SRL Bucuresti pentru cumpararea a 10 ventilatoare pentru terapie intensivă, a anunțat primarul Ion Lungu.

Valoarea unui aparat este de 71.250 lei fără TVA iar valoarea totală a contractului este de 847.875 lei inclusiv TVA. Plata se va face in termen de 5 zile de la recepția marfii de către beneficiar.Termenul de livrare a produselor, insotite de accesorii este între minim 10 zile și maxim 25 zile de la semnarea contractului, emitere ordin livrare adică intre 20-30 aprilie 2020.

”Aceste ventilatoare vor mări capacitatea de ventilatilare a bolnavilor de la sectia de Tetapie Intensivă. Am luat acordul pentru aducerea acestor aparate domnilor doctori Stănescu , Seful de la Terapie Intensiva si Cîrlan seful UPU la Spitalul Suceava. De asemenea am adus la cunostiinta despre achizitia acesor aparate domnului general Oprea,care conduce astăzi spitalul,si a fost de acord. Doamne ajuta-ne să vină cât mai repede aceste ventilatoare”, a spus Ion Lungu.

Lungu a semnat astăzi contractul pentru cumpărarea a 10 ventilatoare pentru Spitalul Județean Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava