MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în cursul zilei de astăzi a semnat, la București, contractul pentru un nou proiect pe fonduri europene, în cadrul programului POCA – Programul Operațional Capacitate Administrativă. Ion Lungu a spus că finanțarea s-a primit pentru proiectul „APLICAT” (Administrație Publică Locală Informatizată și Calitativă Aplicabilă Tuturor la Suceava), depus de Primăria Suceava. El a arătat că proiectul are o valoare de 2,77 milioane de lei, din care valoare eligibila este de 2.774.418 lei, iar contribuția de 2% a municipalității este de 55.548,2 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni.

Ion Lungu a explicat că în urma implementării proiectului se vor putea elibera electronic următoarele documente: certificat urbanism, declaratie incepere lucrari construcție, certificat atestare fiscala, certificat nomenclatura fiscala, eliberare abonamente parcare, aprobare transport greu, alte documente și în același timp se vor putea face programări on-line la evidență persoane. „De asemenea vor fi dotari cu scanere, comunicatii, servere etc. si actualizări de management documente. Este un proiect conceput in avantajul cetatenilor, pentru a beneficia cu celeritate de anumite documente eliberate de municipalitate, nefiind necesar sa se deplaseze pana la primarie”, a declarat Ion Lungu.

 

Lungu a semnat contractul pentru proiectul european prin care Primăria Suceava va elibera documente on-line, 9.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava