Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut un apel la calm și disciplină după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.3 care bagă municipiul reședință de județ și opt localități limitrofe în carantină totală. El a spus că a vorbit azi nopate cu premierul Ludovic Orban are l-a asigurat că ”este alături de Suceava , de suceveni și ne va ajuta să depășim cu bine acest moment dificil”.

”Incepand de astazi conform Ordonantei Militare nr.6 din 30.03.2020,se instituie  pe perioada Situației  de urgență ,măsura  de carantinare in municipiul Suceava si in localitățile :Adâncata,Salcea,Ipotești ,Moara,Șcheia,Pătrăuti si Mitocul Dragomirnei.

Este vorba de instituirea unei Zone de protectie,ca perimetru de siguranta in jurul localitatilor carantinate.

In zona carantinata este permisa intrarea si iesirea pentru activitati economice si de asemenea a persoanelor care nu sunt din Zona carantinata si merg la serviciu pentru activitățile  prevăzute in Ordonanta militară nr.6.

FAC UN APEL LA CALM SI DISCIPLINA!

*Viața noastră se va desfășura ca și  până astăzi,   cu respectrea ordonanțelor  militare anterioare la care se aplica aceste  măsuri  de intare -iesire in Zona de carantina.

Dragi  suceveni chiar  daca este o  situatie dramatica,aceste  măsuri  sunt luate pentru a ne proteja pe noi,pentru a proteja vietile noastre ,pentru depășirea cat mai repede a acestei epidemii si  intoarcerea la starea de normalitate.

*Am avut o discutie la ora 23.30 cu Primul ministru al Romaniei ,domnul Ludovic Orban care m-a asigurat ca este alaturi de Suceava ,de suceveni si ne va ajuta sa depasim cu bine acest moment dificil.

Așadar  sa respectăm prevederile noii Ordonanțe  militare, să dăm dovadă  de calm si reponsanilitate pe aceasta perioadă  a Starii de urgență in care se aplică  măsura de carantinare.

Voi reveni in orele urmatoare cu alte precizari.

Sa ne rugăm  la Dumnezeu sa ne dea răbdare și înțelepciune  să depasim acest moment greu din viata orașului nostru”,a  transmis Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava