Comenzi MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că bazinul de înot de la Școala Gimnazială nr. 3 va fi redeschis în data de 6 decembrie, de Moș Nicolae, după ce au fost realizate ample lucrări de modernizare. „Sunt în faza de finalizare lucrările de modernizare a bazinului de înot de la Școala generala nr. 3. La acest bazin s-a consolidat structura de rezistență, s-a placat din nou cu gresie și s-a înlocuit instalația de  schimbătoare de căldură pentru încălzirea apei”, a arătat Ion Lungu. El a precizat că valoarea lucrărilor finanțate de la bugetul municipalității a fost de 1,1 milioane de lei.

Primarul Sucevei a amintit că este a doua reparație capitală pe care o face acest bazin de când este primar al Sucevei. „Ultima reparație capitală s-a făcut în urmă cu 15 ani, în anul 2007. Sunt convins că este așteptată punerea în funcțiune a bazinului atât de către înotătorii care fac sport de performată, cât și de către amatori, care practică înotul ca mijloc de relaxare”, a încheiat Ion Lungu.

Lungu anunță că bazinul de înot de la școala 3 va fi repus în funcțiune pe 6 decembrie. Obiectivul a fost supus unor lucrări de modernizare în valoare de 1,1 milioane de lei (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava