MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în cursul zilei de astăzi a avut discuții la Bucuresti, la Compania Națională de Investitii, despre două proiecte importante ale municipalității, respectiv Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și baza sportivă tip I, cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA. Ion Lungu a ținut să precizeze că la sala polivalentă se lucrează în momentul de față documentația pentru licitație, în timp ce pentru baza sportivă a fost emis Ordinul de ministru nr. 692/17.05.2021, cu actualizarea anexei de proiecte sportive și urmează organizarea licitației.

În același timp, Ion Lungu a anunțat că Ministerul Dezvoltării a aprobat alocarea sumei de aproape 8,47 milioane de lei pentru reabilitări locuințe rezidențiale printr-un program guvernamental.

„În același timp, la Ministerul Finanțelor Publice am ridicat hotărârea Comisiei de împrumuturi pentru municipiul Suceava cu ultimele modificări, în care suma de 1.100.000 lei merge la finanțarea podului peste pârâul Cetătii”, a mai declarat Ion Lungu după vizita la București. El a adăugat că va insista în continuare la Guvern pentru realizarea proiectelor municipalității.

 

Lungu anunță că CNI va scoate la licitație noua bază sportivă din Suceava, cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava