Până la sfârșitul lunii mai vom mai da în funcțiune o nouă sală pentru activități culturale în orașul nostru, a anunțat primarul Ion Lungu.  Este vorba de Sala Polivalentă de la Centrul Multifuncțional Arta  din Ițcani, o sală de 280 de locuri, optimă pentru evenimente culturale actuale.

Sala va avea destinația în primul rând de sală de cinematograf și de asemenea pentru activitățile educaționale la școlile care nu au amfiteatre, precum și alte activități culturale.

”Sunt convins că va fi o sală utilă pentru activități culturale și apreciată de cei din domeniu. Infrastructura pentru activități culturale s-a îmbunătățit în orașul nostru după punerea în funcțiune a clădirii Centrului Cultural Bucovina al Municipiului Suceava (clădirea teatrului), a Centrului pentru Tradiții Populare și acum a Sălii Polivalente de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani. Prioritatea  zero în perioada următoare o costituie infrastructura pentru activități sportive, în Complexul Sportiv de 12 hectare, de la intrarea în municipiu dinspre Fălticeni, pe care îl facem și sunt deja licitate Sala Polivalentă de 5.000 de locuri a Municipiului Suceava, Baza Sportivă tip I, teren antrenament 500 locuri cu nocturnă și de asemenea Stadion Nou de 10.000 locuri care se află în Lista Sinteza la Compania Națională de Investiții. De asemenea este în lucru documentația pentru Aqua-Parkul, care va fi realizat tot în cadrul Complexului Sportiv”, a declarat Lungu.

Lungu anunță că pînă la finalul lunii mai va fi dată în funcțiune la Ițcani o nouă sală pentru evenimente culturale cu 280 de locuri, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava