• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

E.On Energie România este de acord cu realizarea investiţiei în sistemul de distribuţie a gazelor naturale în cartierul Burdujeni sat din municipiul Suceava. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a declarat că a primit răspuns oficial de la companie. Lungu a menţionat că extinderea sistemului de distribuţie a gazelor naturale se va face în baza unui studiu tehnico economic pe care E.On Energie îl va realiza în perioada imediat următoare. El a subliniat că municipalitatea are obligaţia de a face un sondaj în Burdujeni sat pentru a vedea câţi cetăţeni doresc branşarea la reţeaua de gaz metan lucru care va fi realizat prin Direcţia de Asistenţă Socială. Primarul a ţinut să aducă aminte că un sondaj similar s-a mai făcut în urmă cu cinci ani când s-a consumat prima tentativă de introducere a gazului metan în Burdujeni sat, 51% dintre cetăţeni fiind de acord cu investiţia.

„Deja am intrat intr-o linie dreapta cu introducerea gazului metan in Burdujeni sat. Sigur ca nu este foarte ieftin dar sa nu uitam ca in Burdujeni sat s-au construit foarte multe case tip vila sunt anumite zone rezidentiale acolo şi sunt convins că sunt oameni care au potenţial financiar să plateasca gazul metan. Avem un nou inceput şi cu siguranta vom aduce gazul metan în Burdujeni sat. Reamintesc ca am fost foarte apoape de acest lucru acum cinci ani. Atunci am avut şi vreo 20 de miliarde de lei vechi in cont pe care i-am tinut vreo doi ani de zile numai ca la vremea respectiva ne obliga legea să transmitem gratuit in patrimoniul E.On instalatiile de gaz lucru care nu era posibil pentru ca primaria este institutie publica iar E.On o firma privata. Azi legea s-a modificat in sensul ca retelele ramin in patrimoniul primariei. Aşadar sunt toate sansele să aducem gaz metan in Budujeni sat”, a declarat Lungu. Finanţarea investiţiei în introducerea gazului metan în Burdujeni sat va fi suportată atât de E.On Gaz cât şi de Primărie. Ion Lungu a mai ţinut să sublinieze că municipalitatea are în vedere introducerea gazului metan şi în cartierul de pe Dealul Mănăstirii din Burdujeni unde sunt în jur de 300 de case.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava