Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu îi avertizează pe proprietarii de case din cartierele noi că municipalitatea nu le poate asfalta toate străzile deoarece majoritatea sunt private. Lungu a arătat că aproape 90% din străzile de pământ din cartierele Laniște, Aleea Dumbrăvii dar și Tătărași sunt străzi care aparțin domeniului privat. Este vorba de un număr de 27 de străzi pe care primarul le-a și nominalizat: Maior Anton Ionescu, Artur Gorovei, Calistrat Hogaș, Camil Petrescu, Cezar Petrescu, Cristofor Simionescu, Demostene Botez, Eusebiu Popovici, George Bacovia, Gheorghe Asachi, Gheorghe Cozorici, Grigore Vieru, Ifimie Bîrleanu, Ileana Bardă, Ioan Slavici, Iosef Smidt, Liviu Rebreanu, Lucian Blaga, Magda Isanos, Marin Preda, Marin Sorescu, Moldovița, Nicoale Porumbescu, Nicu Gane, Octavian Goga, Teodor Bălan și Titu Maiorescu.

”Sunt în marea lor majoritate în cartierele noi în mod deosebit în Laniște și pe Aleea Dumbrăvii dar și pe Tătărași. Atâta timp cât nu sunt în domeniul public nu le putem asfalta. De aceea fac un nou apel la cetățeni să vină la primărie să rezolve problema”, a spus Lungu. Primarul a anunțat că în acest an va asfalta străzile de pământ care sunt în domeniul public amintind aici de Traian Popovici și Nicolae Cătănescu din cartierul Laniște, de pictor Dumitru Dacian și Eugen Lovinescu de pe Aleea Dumbrăvii și de Ștefan Dracinschi, Ștefan Tomșa, Nicolae Titulescu și Emil Cioran din cartierul Tătărași. Lungu a amintit și de alte străzi de pământ care vor fi asfaltate de primărie precum: Crângului, Ștefan Luchian, Barbu Delavrancea, Eternității, Dobrin Eugen din Burdujeni sat, Ștefan Tomșa din Centru, Micșunelelor, Epaminonda Bucevschi, Andrei Bernard, Decebal, Vasile Lupu, Dragomirna din Ițcani, Traian Țăranu din Obcini, Pictor Șerban Rusu Arbore din zona ANL Metro, Iuliu Maniu, Petru Comărnescu din zona Tătărași, Solidarității, Zimbrului din zona centrală. Ion Lungu a subliniat că în acest an pentru modernizpri sunt alocate 30 de milioane de lei.

Lungu avertizează proprietarii de case din cartierele noi că municipalitatea nu le poate asfalta străzile private, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava