• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că bugetul municipiului pe acest an „reflectă necesităţile sucevenilor”. El a adăugat că bugetul local nu va putea fi dezbătut şi votat mai devreme de 15 zile de la publicarea celui naţional în Monitorul Oficial. Primarul a mai spus că, în aceste zile, se va întîlni cu reprezentanţii celor două grupuri politice din Consiliul Local Suceava, USL şi PDL, pentru a discuta pe marginea bugetului. Ion Lungu a afirmat că pot fi acceptate diferite amendamente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... ryty

    Poate se face ceva si pentru G.Enescu,traim ca taranoii cu cainii in fata blocului ,cu mizerie si saracie.Nu s-a alocat 1 leu pe tot Bulevardul desi sunt multe banci ,spatii comerciale si oamenii si-au anvelopat blocurile mai frumos ca in centru.Dar primarul si primaria nu a facut nimic aici.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava