MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susține că începînd de astăzi este o perioadă destul de grea, dat fiind faptul că își produc efectele Ordonanțele Militare prin care se limitează deplasările.

El a amintit că municipalitatea a pus la dispoziție un număr de telefon direct 0230-210678, de la cabinetul primarului, unde pot fi ridicate probleme legate de noul Coronavirus (COVID -19).

Linia este funcțională de luni și pînă sîmbătă inclusiv, între orele 08.00 – 22.00.

Ion Lungu a declarat: „Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Vă stau la dispoziție atît Direcția de Asistență Socială, cît și Poliția locală! Mă adresez, în special, persoanelor de peste 65 de ani. Dacă aveți nevoie să vă aprovizionați cu cele necesare, medicamente sau alimente, după caz, vă rugăm să ne sunați la numărul 0230-210 678. Și cei care sînt luați în evidența Direcției de Sănătate Publică Suceava și se află în izolare la domiciliu sînt sunați zilnic și beneficiază de apă și mîncare, dacă solicită acest lucru. Împreună, uniți și responsabili, vom trece cu bine și peste această încercare! Doamne ajută!”

Primarul este izolat în biroul său din sediul municipalității, chiar dacă testul pe care l-a făcut pentru coronavirus a ieșit negativ. El a intrat în contact cu o angajată depistată pozitiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava