Concert pascal
MOPAN Suceava

Cartierul Zamca din municipiul Suceava va fi racordat integral la apa caldă în maximum o săptămână a anunţat marţi primarul Ion Lungu după şedinţa săptămânală a comandamentului de lucru. Lungu a arătat că în prezent o parte din cartier nu are apă caldă întrucât mai sunt de făcut nişte racorduri în punctul termic Zamca 4 care a fost supus unor ample lucrări de modernizare. El a precizat că în ceea ce priveşte furnizarea căldurii în acest cartier nu sunt probleme subliniind că sunt unele scări de blocuri care nu au fost racordate la sistemul de termoficare după lucrările de modernizare din cauza restanţelor mari pe care le au consumatorii.

În aceste cazuri, a spus Lungu, locatarii trebuie să-i contacteze pe cei de la Termonet pentru a încheia grafice de eşalonare a datoriilor. „Sunt câteva blocuri care nu au fost racordate la reţea din cauza restanţelor. Oamenii trebuie să meargă la Termonet să încheie grafice de eşalonare la plată. E o chestie de minim bun simţ să facă un grafic de eşalonare”, a spus Lungu.

Primarul a cerut constructorului să mai pună balast pe strada Grigore Ureche care a fost afectată de lucrările de modernizare a reţelelor de termoficare pentru a se putea circula în această iarnă asfaltul urmând a fi turnat la primăvară. Ion Lungu a amintit de datoria pe care Primăria o are către cei care au lucrat la modernizarea celor trei puncte termice Obcini 4, Zamca 4 şi Centru Parc sperând ca guvernul să aloce la începutul lunii noiembrie cele 3,5 milioane de lei promise.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava