MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat la recepţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare a clădirii primăriei. Ion Lungu a spus că astăzi au fost finalizate lucrările la proiectul de modernizare intitulat „Creşterea eficienţei energetice a clădirii Primăriei Municipiului Suceava”. Lungu a spus că în cadrul proiectului s-au izolat pereții, s-a schimbat cortina din fața primăriei, s-au realizat izolații la  tavan şi subsol, s-a schimbat instalația termică, s-au  montat pompe de căldură tip sol-apă, s-a montat chiler pentru  instalația de răcire – încălzire aer şi au fost montate la ușile de intrare perdele de aer cald. Tot în cadrul proiectului a fost înlocuită instalația electrică şi s-au montat  lămpi tip LED, iar pe terasă s-au  montat instalații panouri fotovoltaice. Valoarea lucrărilor s-a ridicat la suma de 9.134.152 lei, din care 7.513.488,93 lei fonduri europene și 1.620.663 lei contributia municipalității .

Ion Lungu a subliniat faptul că lucrarea a fost terminată cu două săptămâni mai repede față de termenul prevăzut, care era pe 30 aprilie 2021, cu toate că a fost întreruptă trei luni de zile, anul trecut, din cauza pandemiei.

„Felicit firmele sucevene care au lucrat la acest proiect , respectiv Asocierea dintre SC Loial Impex SRL cu SC Casa Grup SRL pentru că au făcut o lucrare de calitate şi în termen. La recepția formală de astăzi am oferit o șampanie muncitorilor care au lucrat în condiții grele la acest proiect, în această perioadă de pandemie. Ca urmare a acestui proiect, pe lângă  schimbarea înfățișării primăriei şi eu cred că azi este una din cele mai frumoase clădiri din oraş, s-au redus substanţial costurile de funcţionare energetice ale clădirii”, a ţinut să precizeze Ion Lungu. El a precizat că municipalitatea va reabilitata cu fonduri europene, în  exercițiul financiar 2021-2027 şi alte  clădiri publice din subordinea primăriei.

Lungu crede că Primăria Suceava este în momentul de față una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș (FOTO), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava