• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dă asigurări că lucrările de reabilitare a statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare de la Cetatea de Scaun vor fi finalizate în luna august la termenul impus prin contract. Lungu a fost vineri în  vizită pe șantier arătându-se mulțumit de ritmul de ritmul lucrărilor. ”Am verificat stadiul obiectivului de investiții „Reabilitarea monumentului ecvestru Ștefan cel Mare, din Muncipiul Suceava”, de la Cetatea de Scaun. Lucrările se desfășoară într-un ritm bun, luni urmând a ajunge și travertinul, după care se va trece la montarea lui. Până la jumătatea lunii august investiția va fi finalizată. Totodată, am dat ordinul de începere a lucrărilor de reamenajare din jurul statuii, ce sunt estimate a fi gata în luna octombrie a acestui an. În noiembrie vom inaugura monumentul reabilitat, precum și amenajările exterioare”, a declarat primarul.

Lungu dă asigurări că lucrările de reabilitare a statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare vor fi gata în august, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava