Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut parte din delegația Asociației Municipiilor din România care s-a întâlnit astăzi cu premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria. Lungu a spus că principala  problemă discutată s-a referit la restituirea sumelor până la 60%, din impozitul pe venit, pentru lunile ianuarie,februarie si martie la care a primit răspuns pozitiv în sensul în care banii vor fi alocați la rectificarea bugetară de la sfârșitul lunii iulie. ”Alte probleme discutate au fost legate de codul administrativ doamna premier promițând că în prima ședință de guvern va fi dată ordonanța de urgență.

De asemenea s-a discutat pentru completarea sumelor pentru asistența  socială,din cote de echilibrare din TVA ,acolo unde primăriile au nevoie de acești bani.

A fost o discuție constructivă care sperăm că va avea primele efecte pozitive la rectificarea din luna iulie”, a declarat Lungu. El a adăugat că la București a mai avut discuții cu ministrul Apelor si Pădurilor, Ioan Deneș, pe tema decontării biomasei la Bioenergy, la Institutul National al Patrimoniului pe tema Curții Domnești și la Compania Națională de Investiții unde  a depus proiectul pentru terenul de fotbal de dimensiuni UEFA si a discutat despre Sala Polivalentă.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava