MOPAN Suceava

Acest an pentru școlile din municipiul Suceava este un an al dezvoltării întrucât 57,64% din bugetul pentru învățământ merge către investiții. Anunțul a fost făcut vineri de primarul Ion Lungu la discuțiile cu reprezentanții școlilor din municipiul Suceava, directorii și contabilii șefi, pe tema bugetului municipalității aferent anului 2020.

”Bugetul la capitolul învățământ este mai mare cu 39,94%, comparativ cu anul trecut, pentru capitolul investiții și reparații, fiind alocați aproximativ 7,5 milioane de euro”, a spus Lungu. El a trecut în revistă investițiile pe fonduri europene: grădiniță în Burdujeni sat, grădiniță în centru pe strada Dobrogeanu Gherea, corp laboratoare la Colegiul ”Petru Rareș”, reabilitare clădiri la Colegiul ”Petru Mușat” – pentru învățământ dual, reabilitare clădiri la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară pentru învățământ dual.

Pe fondurile proprii municipalitatea are în vedere: grădiniță nouă la Școala nr.7 Ițcani , finalizare grădiniță la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, sala de sport la Școala nr.10 Burdujeni, sala de sport la Școala nr.4 George Enescu, grădiniță nouă la Școala nr.1, finalizare sala gimnastică la Colegiul Național „Spiru Haret” și teren sport la Colegiul ”Samuil Isopescu”. ”Primăria și Consiliul Local Suceava asigură condiții pentru performanța școlară în orașul nostru”, a conchis Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava