Concert pascal
MOPAN Suceava
Varianta Ocolitoare nr. II a municipiului Suceava de la Cumpărătura-Ipotești-Salcea va fi realizată de Compania Națională de Autostrăzi și Administrarea Infrastructurii Rutiere pe fonduri europene. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu după discuțiile de astăzi de la București cu reprezentanții CNAIR.
”Varianta ocolitoare nr. II a Sucevei va face parte din Drumul Expres cu profil de autostradă A7 Ploiești-Focșani -Bacău-Pașcani-Suceava-Siret. Varianta Ocolitoare nr. II va fi nod de descărcare pentru drumul expres Pașcani-Suceava. Actualizarea studiului de fezabilitate va face parte integrantă din Studiul de fezabilitate și proiect tehnic de execuție Drum Expres Pașcani-Suceava care a fost licitat în luna aprilie.
Trebuie să actualizăm Hotărârile de Consiliu Local pe cele trei localități Suceava-Ipotești-Salcea după care să facem parteneriat cu CNAIR pe Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Suceava”. În două luni de zile estimăm să avem semnat parteneriatul cu CNAIR, după care CNAIR va scoate la licitație proiectarea și execuția Variantei Ocolitoare nr. II a municipiului Suceava cu termen de realizare la finalul anului 2023”, a explicat Lungu.
El a adăugat că a avut discuții la Ministerul Dezvoltării Regionale cu ministrul Ion Ștefan pe tema derulării proiectelor europene care sunt în curs de implementare .
”De asemenea am avut discuții la Compania Națională  de Investiții cu doamna Director General Irina Pătrășcoiu în legătură cu aprobarea în Comisia tehnico-economică de vinerea viitoare a noilor indicatori pentru Sala Polivalentă”,a  mai spus primarul Sucevei.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava