MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost prezent, marți, la o întâlnire, la Palatul Victoria,  cu premierul Viorica Dăncilă, viceprim-ministru Paul Stănescu, precum și cu miniștrii Rovana Plumb și Eugen Teodorovici, pe tema accesării fondurilor europene pe Axa urbană nr.4, în mod special axa 4.1 Mobilitate urbană.
În cadrul discuțiilor, Ion Lungu a prezentat cele două proiecte pe care municipiul Suceava le are depuse pe axele 4.3 si 4.4. „Cât privește proiectul pe Axa 4.1 Mobilitate urbană, prin care vrem să aducem 40 de autobuze electrice, vrem să-l depunem până la sfârșitul lunii august. Suntem în grafic cu aceste proiecte, comparativ cu alte orașe. De asemenea, am ridicat din nou problema modificării Ordinului ministrului Ministerului Apelor și Pădurilor, referitor la scoaterea lemnului de foc din categoria biomasă”, a spus Ion Lungu. El a subliniat că premierul României i-a promis că la viitoarea întâlnire va fi prezent și ministrul mediului pentru a discuta direct pe această problemă.
Ion Lungu a mai precizat că tot marți a avut întâlniri și la Compania Națională de Investiții,  în legătură cu Sala Polivalentă, la Ministerul Dezvoltării, cu privire la sumele pentru termoficare și PNDL, precum și la Agenția Națională de Investiții, unde a discutat despre blocurile ANL, care sunt în curs de finalizare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava