MOPAN Suceava

La Primăria municipiului Suceava au demarat negocierile în vederea stabilirii lefurilor angajaţilor pe baza noii legi unice a salarizării care a intrat în vigoare începând cu data de 1 iulie. Primarul Ion Lungu a anunţat miercuri că în calitate de reprezentant al angajatorului a dat dispoziţie pentru convocarea Adunării generale a salariaţilor care va ava în componenţă cinci persoane din care doi reprezentanţi ai celor două sindicate.

Lungu a declarat că dorinţa sa este aceea de a păstrat salariile angajaţilor  la nivelul actual urmând a se face doar câteva corelări între funcţionari şi personalul contractual.

”Îmi doresc să păstrez salariile așa cum sunt ele astăzi și să mai corelăm acolo unde mai este cazul. Eu cred că fondul de salarii actual care este de 2,8 milioane de lei însemnând cam 30% din cheltuielile Primăriei nu mai poate suporta majorări”, a spus primarul Sucevei. Potrivit lui Ion Lungu salariul mediu brut în primărie este în prezent de 2.400 de lei. În baza noii legi leafa primarului va fi de 13.050 de lei. Lungu speră ca negocierile salariale să se încheie până la finele lunii atunci când vor fi aprobate în Consiliul Local. Organigrama primăriei municipiului Suceava cuprinde 730 de angajaţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava