Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că și-a propus ca până pe 30 iunie 2022 să fie dat în funcțiune tronsonul doi al rutei alternative Suceava-Botoșani, cel de pe strada Apeductului până la Podul Unirii peste râul Suceava.

”Se lucrează la terasamentul rutei si al trotuarelor. Totodată se lucrează la devierea conductei de gaz metan. S-a finalizat lucrarea de deviere a magistralelor de termoficare, urmează a se cupla noile instalații când se oprește furnizarea căldurii in oraș. Este finalizată in proporție de 80 % canalizarea pluvială. Când se pornesc stațiile de asfalt, sperăm până la sfârșitul lunii martie, să turnăm primul strat de asfalt”, a explicat Lungu.

El a menționat că banii pentru exproprieri pentru cei 33 de cetățeni din  zonă în sumă de 349.021 lei au  fost vărsați în cont   iar în perioada următoare oamenii îi vor primi.

”Potențiala  aglomerare a circulației in orașul nostru si datorită Hubului umanitar pentru Ucraina, de la Aeroportul Salcea, ne obligă să dăm cat mai repede acest  in funcțiune acest tronson”, a  spus primarul. El a mai adăugat că așteaptă aprobarea finanațării pentru al treilea tronson al rutei alternative cel de la Podul Unirii până la intersecția cu DN29 spre Botoșani proiectul fiind depus pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Lungu își propune ca până la 30 iunie să dea în folosință tronsonul doi al rutei alternative Suceava-Botoșani, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava