Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că Guvernul a aprobat hotărârea  privind realizarea Sălii Polivalente cu 5.000 de locuri în Suceava. ”Așa cum anunțam încă de săptămăna trecută, în urma discuțiilor pe care le-am avut la București la Ministerul Finanțelor Publice cu domnul ministru Alexandru Nazare, la Ministerul Dezvoltării cu domnul ministru Attila Czeke și la Compania Națională de Investiții cu doamna Director General Irina Pătrășcoiu, astăzi a fost aprobată Hotărârea de Guvern privind realizarea Sălii Polivalente cu 5.000 de locuri în Suceava”,a  spus Lungu.  Valoarea investiției este de 185,26 milioane lei, respectiv 38,3 milioane euro.

”Urmează licitația pentru proiectare și execuție concomitent. Sunt șanse reale ca în acest an să demareze lucrările la acest obiectiv important de investiții pentru orașul nostru. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului județean Suceava Gheorghe Flutur și domnului deputat Ioan Balan pentru susținere”, a mai spus Lungu.

Lungu le-a mulțumit lui Flutur și Bălan pentru susținerea dată proiectului său privind realizarea unei Săli Polivalente în Suceava, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava