• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, le cere consilierilor locali să dea dovadă de raţiune şi să voteze pentru majorarea preţului gigacaloriei. În şedinţa de mîine, 29 august, a Consiliului Local, el va prezenta solicitarea „Termica” de a mări preţul gigacaloriei la 445 de lei şi propunerea sa ca populaţia să plătească numai 250 de lei pentru o gigacalorie. Diferenţa de preţ ar urma să fie suportată de municipalitate. În prezent, sucevenii plătesc 185 de lei pentru o gigacalorie. Primarul a declarat că speră ca, în şedinţa de mîine, consilierii să voteze „cu mintea, şi nu cu sufletul”. El a adăugat că în cazul în care proiectul nu va fi acceptat, există riscul ca „Termica” să nu mai poată livra apă caldă şi încălzire, ceea ce nu este de dorit. Pe de altă parte, Ion Lungu a spus că, într-o adresă oficială, firma „Bioenergy”, care construieşte noua centrală termică a Sucevei, precizează că aceasta va deveni funcţională la data stipulată în contract, respectiv, pe 9 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
AdministraţiePrimăria municipiului Suceava
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava