• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis un mesaj optimist de precampanie electorală la Adunarea Regională a Organizațiilor Liberale din Moldova, care a avut loc sâmbătă la Bacău, acolo unde s-a adoptat o rezoluția „UNIȚI, RIDICĂM MOLDOVA!”. ”Am transmis şi eu un mesaj optimist de precampanie electorală, de susținere a echipei liberale pentru atingerea obiectivelor asumate de Consiliul Național al PNL, respectiv de susținere a domnului președinte Klaus Iohannis, pentru un nou mandat la Cotroceni, şi a domnului Ludovic Orban, la funcția de prim-ministru. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava