MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este nemulţumit de calitatea lucrărilor de asfaltare executate de firma Victor Construct pe strada Cuza Vodă din Burdujeni cerând constructorului să refacă porţiunile care nu au ieşit ca la carte. Lungu şi-a exprimat supărarea în şedinţa comandamentului de lucru de marţi dimineaţă de la Primărie care a fost una cu scântei. Primarul l-a luat la rost în termeni duri pe reprezentantul constructorului amintindu-i că ia bani buni pentru execuţia acestor lucrări şi de aceea nu trebuie să facă rabat de la calitate. „De ce m-am temut nu am scăpat. Nu sunt mulţumit de calitatea asfaltului turnat pe strada Cuza Vodă. Sunt deficienţe mari care se văd cu ochiul liber. Asfaltul nu este turnat la linie, nu urmăreşte linia bordurilor, sunt locuri unde s-a format covată. Au venit oameni la mine şi au reclamat că nu pot intra în curte din cauză că asfaltul nu a fost turnat corespunzător.
Îi voi chema pe cei de la Victor Construct să avem discuţii pentru că este liderul asociaţiei şi îi vom pune să corecteze lucrările”, a declarat Lungu. Primarul i-a avertizat pe cei de la Victor Construct să aibă grijă cum execută lucrările de asfaltare pe strada Universităţii care au început marţi dimineaţă cerându-le să nu închidă total această arteră de circulaţie pentru a nu bulversa şi mai tare traficul în municipiul Suceava. Trebuie spus că aceste lucrări sunt realizate cu fonduri europene atrase prin Programul Operaţional Regional.

Lungu, nemulţumit de lucrările de asfaltare executate de Victor Construct pe strada Cuza Vodă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava