Concert pascal
MOPAN Suceava

Campioana europeană la canotaj, Ionela Cozmiuc, va fi declarată Cetățean de Onoare al municipiului Suceava. Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, el declarând astăzi că va propune Consiliului Local aprobarea unui proiect prin care Ionela Cozmiuc să fie declarată Cetățean de Onoare. Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur la recentele Campionate Europene de canotaj din Germania. Ion Lungu a amintit că soțul campioanei europene, Marius Cozmiuc, este deja Cetățean de Onoare al Sucevei. La aceleași Campionate Europene de canotaj, Marius Cozmiuc a cucerit medalia de aur în proba de dublu rame masculin.

Primarul Sucevei a mai adăugat că va propune Consiliului Local aprobarea acordării unui premiu de câte 10.000 de lei pentru Ionela și Marius Cozmiuc. Ion Lungu a spus că se mândrește cu echipa de campioni a municipiului Suceava, dar și că „am avut mână bună când le-a oficiat cununia”.

Lungu o face pe campioana europeană la canotaj, Ionela Cozmiuc, „cetățean de onoare” al Sucevei. "Am avut mână bună când le-am oficiat cununia", 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava