Miercuri, 22 ianuarie, la ora 12.00, primarul PDL al Sucevei, Ion Lungu, se va întîlni din nou cu membrii Consiliului Local pentru a discuta pe marginea bugetului pe 2014. El a afirmat că indiferent de dorinţele consilierilor, conform legii, în primul şi în primul rînd trebuie terminate lucrările începute, este obligatorie cofinanţarea proiectelor europene şi trebuie plătite datoriile. Ion Lungu a spus că municipalitatea are datorii de 20 de milioane de lei, asta însemnînd 10% din bugetul localităţii. Bugetul trebuie votat pînă pe 2 februarie, dar primarul speră că acest lucru se va întîmpla la şedinţa Consiliului Local din 30 ianuarie.

Lungu se întâlneşte din nou cu membrii Consiliului Local pentru a discuta despre bugetul pentru anul 2014, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... gino

    Clasele școlilor generale și a liceelor din municipiu sunt sub efectiv.Clase cu 14,15,16,17 elevi .Se impune o COMASARE A ȘCOLILOR ,FUNCȚIILOR ȘI aparatului administrativ mult prea stufos pentru câți elevi sunt.Risipă de banul public.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava