MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, se îndreaptă tot mai sigur spre o nouă canditatură la alegerile locale de anul viitor. Prezent la Gala de Excelență a Tinerilor Liberali care a avut loc joi seară în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, primarul Lungu a făcut o scurtă analiză a rezultatului obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale arătând că Iohannis și PNL au obținut în municipul reședință de județ cât PSD și USR la un loc câștigând în toate secțiile. ”Ce înseamnă acest lucru? Am pus o temelie pentru mamdatul viitor. Este o certitudine”, a concluzionat Lungu.

El i s-a adresat viceprimarului Lucian Harșovschi: ”Lucian promit aici că tu ești prințul moștenitor. Când mă retrag rămâi primar în locul meu”. Ion Lungu a dezvăluit tinerilor din sală că a intrat în politică la 35 de ani și a fost pus președinte al organizației municipale a PNL. ”Eram director executiv al Ambro Suceava și a fost o mare onoare pentru mine în anul 2000 când l-am primit pe domnul președinte Flutur în partid și am avut mână bună”, a spus Lungu.

El le-a mulțumit tinerilor liberali pentru munca depusă la partid arătând că cele patru mandate de primar le-a câștigat împreună cu ei. ”Apreciez tinerii și avem exemple concrete. Lucian (nr. Harșovschi) la 26 de ani a ajuns viceprimarul meu și de trei mandate este viceprimarul meu”, a precizat primarul Lungu.

Ion Lungu a făcut ofertă pentru tinerii Valentin Huianu și Alexandru Zaharescu să ocupe locuri eligibile pe lista PNL pentru Consiliul Local la alegerile locale de anul viitor.” Respectăm tinerii ne bazăm pe ei si sigur că într-o zi o să pecăm și noi”, a conchis Lungu. La Gala de Excelență a Tinerilor Liberali, la care a fost prezent și secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, primarul Ion Lungu a primit de la liderul județean, Gheorghe Flutur, premiul ”pentru performanță și longevitate în administrație”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava