• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susține că în urma aprobării bugetului, joia trecută, va insista la constructori să respecte clauzele contractuale pentru a termina investițiile la timp. El a inspectat, astăzi, mai multe șantiere ale municipalității. Primarul a fost pe amplasamentul viitoarei baze de transport electric, de pe strada Căpitan Grigore Andrei, din Burdujeni-Sat, la Școala nr.10 din Burdujeni, care va fi mansardată, la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, unde va fi construită o sală de gimnastică și la Colegiul Național „Petru Rareș”, unde este extins corpul de clădiri.

Ion Lungu a mai spus că, anul acesta, vor începe lucrările de introducere a gazului metan pe strada Lev Tolstoi din Burdujeni-Sat. El a precizat că sînt în curs de asfaltare mai multe străzi, între care Dragoș Vodă, Dimitrie Onciul, Eroilor, Curtea Domnească, Gheorghe Doja și Biruinței, dar și că vor fi amenajate noi locuri de parcare în zona Albina din cartierul George Enescu. Totodată, este în pregătire organizarea de șantier pentru noul pod peste rîul Suceava, în zona fostei „Termica”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava