Concert pascal
MOPAN Suceava

Zona de agrement Tătărași din municipiul Suceava va fi inaugurată în data de 1 octombrie, a anunțat primarul Ion Lungu. Termenul a fost stabilit în ședința de marți a comandamentului de lucru care analizează stadiul investiţiilor din municipiu și este unul ultimativ după cum s-a exprimat primarul. Lungu a spus că a vizitat luni șantierul zonei de agrement declarându-se mulțumit de calitatea lucrărilor. El a subliniat că la această investiție nu sunt probleme cu banii primăria primind undă verde de la Comisia de Împrumuturi din Ministerul de Finanţe pentru a utiliza creditul contractat anul trecut.

Ion Lungu a ținut să precizeze că proiectul nu poate fi modificat deșii unii doresc ca în locul terenului de golf să se construiască terenuri de tenis. ”Nu facem o bază sportivă ci o zonă de agrement. Nu putem modifica proiectul pentru că nu este legal așa că acolo se va face un teren de golf. Pe 1 octombrie vrem să tăiem panglica. Vrem să vedem cum administrăm zona de agrement și ne vom gândi la o concesiune”, a declarat primarul.

Noua zonă de agrement a municipiului Suceava se va întinde pe o suprafaţă de 3 hectare de teren şi cuprinde şi cele două lacuri. Proiectul prevede debarcader pentru hidrobiciclete, pavilion de muzică, pavilion multifuncţional, teren de mini-golf, teren de sport şi un loc de joacă pentru copii. În perimetru vor fi realizate mai multe căi de acces, pietonale şi stradale, o clădire de grupuri sanitare şi un punct medical.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava