MOPAN Suceava

Luni, lotul echipei de handbal a Universităţii Suceava se va reuni în efectiv complet şi va continua pregătirea pentru noul sezon din Divizia A. O parte din jucători au început pregătirea acum două săptămâni şi timp o săptămână s-au antrenat la Suceava, după care au plecat în Polonia, acolo unde echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava a reprezentat România la Campionatul European Universitar, competiţie la care cu trei victorii şi trei înfrângeri a ocupat locul şapte.

De luni s-au reunit şi ceilalţi jucători din lot, inclusiv cei patru jucători cu care studenţii s-au înţeles în această vară. Primul este Alexandru Popia şi evoluează pe postul de centru şi până la 22 de ani a mai evoluat pentru Dunărea Călăraşi şi CSM Făgăraş. Raul Bogdan Barb (24 de ani), inter stânga, a fost transferat de la CSM Sighişoara, Andrei Ştefan Sora (21 de ani), inter dreapta, a fost format la Centru Naţional Olimpic Braşov, ca şi extrema stângă Ionuţ Răzvan Dodiţa (20 de ani). Toţi patru au semnat contracte pe o durată de trei sezoane cu formaţia suceveană, conducerea clubului anunţând că lista transferurilor rămâne în continuare deschisă, existând discuţii avansate şi cu alţi jucători ce-ar putea să evolueze din sezonul ce urmează la Suceava.

Tot în această pauză, sucevenii s-au despărţit de mai mulţi jucători importanţi, Gabriel Burlacu a plecat la Steaua Bucureşti, Bogdan Baican, la Politehnica Timişoara, Adrian Tîrzioru la CSM Bacău, Mihai Sandu şi Cătălin Costea la Dunărea Călăraşi. Universitatea s-a despărţit şi de Golubovic, Dragnea şi Petrea. Trei dintre ”veteranii” Sucevei, Ciubotaru, Șoldănescu și Adomnicăi au ales formația din Botoșani.

Echipa suceveană va începe noul sezon pe data de 15 septembrie, iar până atunci îşi vor definitiva lotul, având în plan mai multe meciuri de pregătire, dar şi un cantonament.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava