Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Slatina, Mălini, Baia și Cornu Luncii au intervenit cu 10 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Mălini. Plutonier adjutant Isăilă Gheorghe și plutonier major Butnariu Gheorghe, din cadrul Detașamentului Fălticeni, aflați în timpul liber, au venit în sprijinul colegilor, ajutându-i la îndepărtarea efectelor negative provocate de incendiu. Preotul Gabriel Puiu Florea de la Cornu Luncii a intervenit și el la fața locului cu trei autospeciale.

Au ars acoperișul unei case de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și s-au degradat plafonul, pereții portanți și bunurile din interiorul acesteia.

Au mai ars o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri din interiorul acestora .

A fost afectată de incendiu și o hală gater pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei cu utilajele din interior.

Luptă apocaliptică cu focul la Mălini. Au ars două case, un adăpost de animale, un autoturism, o hală gater și multe alte bunuri. Printre pompieri preotul de la Cornu Luncii (FOTO), 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava