Comenzi MOPAN Suceava

Având în vedere situația operativă complexă existentă dar și analizele criminogene, la data de 16 martie, la nivelul Poliției Orașului Gura Humorului a fost organizată o acțiune cu efective mărite pentru a se asigura un climat optim de siguranță publică pentru cetățeni, protejarea patrimoniului acestora, precum și siguranța traficului rutier. Totodată s-a avut în vedere creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă pentru prevenirea și combaterea infracționalității și implicit pentru a genera un efect preventiv general.

În acțiune au fost angrenați și lucrători din cadrul poliției locale, 2 grupe de luptători din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava și un lucrător DSP Suceava.

Pe parcursul acțiunii au fost puse în executare mai multe mandate de aducere față de persoane care sunt cercetate în dosare penale instrumentate cu spijinul I.P.J. Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale și I.J.J. Suceava.

La acțiune au participat 37 de polițiști și 2 jandarmi și au fost utilizate 13 autospeciale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 90 de persoane, au fost verificate 68 de obiective și autoturisme.

Au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9905 lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii au fost continuate cercetările privind agresiunea comisă la 12 martie asupra a două persoane din com. Pârteștii de Jos.

La 12.03.2021, ora 20:14, lucrătorii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la o agresiune petrecută pe raza satului Deleni, com. Pârteștii de Jos.

A fost identificată o femeie care a declarat faptul că în seara zilei de 12.03.2021, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la locuința sa din localitatea Deleni, com. Pârteștii de Jos, împreună cu familia, la un moment dat în fața locuinței sale, dintr-o mașină au coborât mai multe persoane din aceeași localitate, iar în urma unor discuții în contradictoriu, a izbucnit un scandal, în urma cărora 5 bărbați au intrat în curtea a doi localnici de 28 și 29 ani, unde i-au lovit, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, în contextul raziei organizate la nivelul Poliției Oarșului Gura Humorului şi în urma probatoriului administrat în dosarul penal au fost emise 6 mandate de aducere pentru 6 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 41 de ani, din sat. Deleni, com. Pârteştii de Jos, mandate care au fost puse în executare cu sprijinul a 2 grupe din cadrul SAS al I.P.J. Suceava.

Prin ordonanțele din data de 16.03.2021 s-a dispus reținerea față de 5 agresori și participanți la scandal pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu”, „distrugere”, „tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava