Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei dintre luptătorii de la LPS Suceava au reușit să urce pe podiumul de premiere Campionatului Național Individual, ale cărui finale au avut loc zilele trecute la Mangalia. Acest turneu a fost unul foarte puternic, mai ales că la fiecare categorie au ajuns cei mai buni opt sportivi din țară, după două turnee de calificare, dar și invitați dintre cei mai buni clasați în sezonul trecut.
Din nou, printer cei mai buni a fost Teodor Horătău, care a reușit să câștige bronzul la categoria 54 de kilograme, în timp ce colegul său Viorel Strugariu a urcat pe a doua treaptă a podiumului și a câștigat argintul categoriei 46 de kilograme. Ambii sportivi pregătiți de antrenorul Andrei Bolohan la Liceul cu Program Sportiv Suceava au reușit meciuri foarte bune pe saltea, învingându-și adversari în fața cărora nu au mai câștigat până acum.
O evoluție foarte bună la aceste finale naționale a avut-o și sportivul Daniel Blănari, antrenat la Clubul Sportiv Municipal Suceava de Daniel Ciubotaru, luptător ce s-a ales la final cu titlul de vicecampion național al României la categoria 69 de kilograme.
„Băieții noștri s-au mobilizat foarte bine și au dat dovadă de o tehnică excelentă, și mai mult s-au bătut pentru fiecare punct. Avem o generație foarte bună și de aceea ne dorim ca la anul să fim gazda acestui turneu final, astfel încât să câștigăm medalii în fața celor care ne susțin. Mulțumim clubului CSM Suceava, Primăriei Suceava, dar și colectivului de profesori de la LPS, acolo unde sportivii sunt elevi, și nu în ultimul rând sponsorilor Sevi Caba (Bar Melody), Paul Popovici, Ilie Gherman și Valentin Stănuț”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava