Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, doi dintre cei mai buni sportivi descoperiți şi formați la şcoala suceveană de lupte, Adrian Agache şi Teodor Horătău, au participat la Cupa Mondială a cluburilor la seniori care a avut loc în Iran, deși sunt încă junior I. Componenți ai Lotului Național Olimpic de juniori I ai României, cei doi luptători s-au descurcat admirabil la această competiție internațională câştigând trei din cele cinci meciuri disputate pe echipe, pe națiuni.
Elev al Liceului cu Program Sportiv Suceava, Adrian Agache este legitimat la Clubul Sportiv Municipal Suceava. La competiția din Iran, Adrian a câştigat meciurile cu adversarii din Grecia, Tadjikistan şi Ungaria şi le-a pierdut pe cele cu Iran şi Armenia. Suceveanul este în primul an de juniori I, dar a participat şi-n competiţiile naţionale de tineret şi seniori. Astfel, în anul 2017, Adrian a ocupat locul cinci la Campionatul Naţional de seniori, la categoria 74 de kilograme, a câştigat medalia de bronz la naţionalele de tineret, cea de argint la naţionalele de juniori I, iar în ultima competiţie, la Putna, a câştigat medalia de bronz la Cupa României de juniori I.
Teodor Horătău este şi el descoperit şi format la Suceava, pentru care a câştigat multe medalii naționale şi internaționale, dar din vară luptă pentru clubul Dinamo Bucureşti, dar şi-n Campionatul Germaniei pe echipe, acolo unde a câştigat toate meciurile din acest sezon. Teodor a reuşit şi el trei victorii din cinci meciuri, cu sportivii din Iran, Grecia şi Tadjikistan, pierzând cu Ungaria şi Armenia.
Un alt luptător sucevean, Bogdan Pop, elev şi sportiv al Liceului cu Program Sportiv Suceava, a avut o evoluţie foarte bună la turneul internaţional de la Plevna, în Bulgaria, unde a câştigat medalia de aur la categoria 50 de kilograme la juniori III. De altfel, delegaţia României a terminat competiţia pe locul I între cele opt națiuni prezente, cu nu mai puţin de patru medalii de aur, două de argint şi una de bronz.
În acest an, Bogdan Pop a câştigat titlul naţional la juniori III, medalia de bronz la Cupa României de juniori II, deşi este încă junior III, dar şi medalia de argint la naţionalele de lupte pe plajă, la juniori III.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava