Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto173 poze în acest set

Lupte crâncene s-au dat în acest weekend în Cetatea de Scaun a Sucevei atât în șanțul de apărare cât și în interiorul acesteia. Asta, în cadrul Festivalului de Artă Medievală ”Ștefan cel Mare” care a readus la viață cel mai important simbol istoric al Sucevei.

Cavalerii în armuri grele și-au arătat măiestria în mânuirea spadei, a lăncii, securei sau a arcului evoluând în scenete de luptă care au stârnit admirația miilor de turiști prezenți pe platoul Cetății de Scaun.

Domnițele gingașe și-au revărsat dragostea lor către bravii cavaleri ostoindu-le rănile cu care s-au întors de pe câmpul de luptă. Nu au lipsit spectacolele în care cavalerii au interacţionat cu publicul  care au fost apreciate în egală măsură de copii şi adulţi precum și întrecerile sportive cu arme medievale sau spectacolele cu păsări de pradă. Dansurile și cântecele au completat frumosul peisaj medieval din Cetatea de Scaun a Sucevei. Un moment aparte l-a constituit spectacolele cu cai prezentate de Oval Production Group intitulate ”Balaurul” și ”Giganții” cascadoriile actorilor lăsându-i pe participanți ”muți de admirație”.

Cavalerii prezenți la cea de-a X-a ediţie a Festivalului  de Artă Medievală din Cetatea de Scaun a Sucevei au ţinut sâmbătă, la ora 12.00, un moment de reculegere în memoria Reginei Ana. Trebuie spus că printre spectatori s-au aflat sâmbătă președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur cu familia și viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi tot cu familia.

Lupte crunte în Cetatea de Scaun a Sucevei, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava