MOPAN Suceava

Peste 300 de luptători au participat de curând la Cupa României Under 20, competiție găzduită de municipiul Constanța. Sportivii de la CSM Suceava (antrenori Daniel Ciubotaru și Andrei Bolohan) și LPS Suceava (antrenor Valerică Gherasim) au avut evoluții foarte bune, numărându-se printre protagoniștii întrecerii la stilul greco-romane.

Sucevenii Alin Capră (categoria 55 kilograme), Iosif Zlotar (categoria 67 kilograme) și Ștefan Bălan (categoria 87 kilograme) au cucerit medaliile de argint, aducându-și din plin contribuția la clasarea celor de la CSM Suceava pe locul al treilea în ierarhia națională a cluburilor.

Antrenorii suceveni Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru, au vrut să mulțumească pentru sprijin susținătorilor Doru Onuț, Bogdan Ureniuc, Restaurant Melody, Restaurant Ceaunul Bunicii, Celestin, colectivului de la LPS și CSM Suceava, Primăriei și Consiliului Local.

LPS Suceava a punctat la Cupa României Under 20 prin sportivul Iustin Vodă, care s-a clasat al treilea la categoria 63 de kilograme.

„A fost o performanță remarcabilă și-l felicit pe sportivul nostru pentru modul în care s-a luptat. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut ”, a precizat antrenorul Valerică Gherasim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava