Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii din județul Suceava, cei din Bacău și cei Botoșani au dominat turneul final al Campionatului Național Individual de Lupte Greco -Romane pentru juniori II (cadeți), care a avut loc la Constanța, competiție care a adunat la start 170 de luptători. Sportivii moldoveni au câștigat toate cele 10 categorii din concurs.
Dintre sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, pregătiți de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, la categoria 65 de kilograme, Ioan Bălan a reușit să câștige titlul de campion național al României. De altfel, Ioan Bălan este și în lotul național pentru Campionatul European de cadeți, competiţie ce va avea loc în această lună în Italia, dar şi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, ce va avea loc în luna iulie în Azerbaijan.
La categoria 92 de kilograme, Cosmin Mihalache a reușit să câștige medalia de aur, el fiind în lot doar pentru europene, deoarece la FOTE sunt categorii până-n 65 de kilograme. Al treilea sucevean medaliat a fost Bogdan Pop, care a luat locul III la categoria 60 de kilograme, una superioară față de cea la care luptă în mod normal. Bogdan Pop este și el în lotul național pentru Campionatul European de cadeți și pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European.
„A fost o competiție cu meciuri foarte disputate, în care luptătorii din Suceava, Rădăuți, Bacău și Botoșani au câștigat toate medaliile de aur. Mulțumim pentru sprijinul acordat conducerii și profesorilor de la LPS, Primăriei și Consiliului Local Suceava, Inspectoratului Școlar Suceava, Firmei Harivex, lui Caba Sevi, de la Bar Restaurant Melody, lui Valentin Stănuț, George Andronic și tuturor celor ce sunt alături de noi”, a declarat profesorul Valerică Gherasim.
De la Rădăuți, Gheorghiță Șcheul a câștigat aurul la 45 de kilograme și va participa alături de suceveni la cele două competiții europene. Finala categoriei 110 kilograme s-a disputat între doi rădăuțeni, David Grigorean câștigând medalia de aur, iar Alexandru Ciocan pe cea de argint. La 92 de kilograme, un alt rădăuțean, Andrei Roman, a terminat pe poziția a treia a podiumului.
În clasamentul cluburilor, Bacăul a terminat pe locul I, LPS CSȘ Suceava pe II și Rădăuțiul pe locul III.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava