Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii suceveni au participat la Campionatul Național de Lupte sub 23 de ani care a avut loc la Cluj și s-au întors acasă cu trei medalii, două de argint și una de bronz. Categoria 77 de kilograme a adus pe podium doi sportivi de la CSM Suceava, Adrian Agache, care a luat medalia de argint și Codruț Ștefanachi, medaliat cu bronz. A treia medalie, de argint, a fost obținută de Iulian Vasile Lungu, care a concurat în cadrul categoriei 72 kg.

”Aceste rezultate sunt deosebite și demonstrează faptul că suntem un club cu tradiții vechi în sportul de lupte greco-romane. Peste o săptămână avem Naționalele de Seniori la Reșița, unde sperăm să facem o figură frumoasă.

Mulțumim Primăriei Suceava și Consiliului Local Suceava, CSM Suceava, domnului Sevi Caba, de la restaurant Melody, care asigură masa sportivilor, domnului primar al orașului Salcea, Ezekiel Belțic, care l-a susținut pe sportivul Agache Adrian, fraților Ciocan, Doru Onuț, Constantin Oniu și Ghiță Ignat care au adus un aport important secției de lupte”, a precizat Daniel Ciubotaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava