MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Târgovişte s-au desfăşurat Campionatele Naţionale individuale la Lupte greco-romane pentru categoria copii II. Delegaţia Clubului Sportiv Municipal Suceava a fost condusă de antrenorii Valerică Gherasim, Daniel Ciubotariu şi Andrei Bolohan.
La finalul întrecerilor, doi dintre luptătorii de la CSM Suceava au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. La categoria 38 de kilograme, Ioan Balan a reuşit să devină campion după ce în finală a depăşit un sportiv din Câmpulung Muscel cu scorul de 6-4 la capătul unui meci deosebit de echilibrat. Tânărul Ioan Balan este pregătit de antrenorul Daniel Ciubotariu.
A doua medalie de aur pentru CSM Suceava a fost adusă de Alexandru Georgică în limitele categoriei 85 de kilograme. Sportivul sucevean, antrenat de profesorul Andrei Bolohan, a avut un meci foarte greu în semifinale în compania unui adversar din Botoşani. Finala a fost mult mai lejeră, Alexandru Georgică învingând un luptător din Caransebeş cu 8-0.
„Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute şi mulţumim Primăriei Municipiului şi Consiliului Local Suceava, care împreună cu Clubul Sportiv Municipal şi Liceul cu Program Sportiv ne-au oferit posibilitatea de a participa la Campionatul Naţional pentru copii II. Nu trebuie să-i uităm pe sponsorii, Sebi Caba Ocu de la „Melody” Suceava, Vali Stănuţ şi Paul Ioan Popovici, ei fiind alături de fiecare dată de luptele greco-romane sucevene.
Sperăm ca la viitoarea competiţie, faza zonală a Campionatului Naţional pentru copii I care va avea loc la Rădăuţi să ne descurcăm la fel de bine” a declarat antrenorul Daniel Ciubotariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava