MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la iaşi s-a desfăşurat Campionatul Naţional de lupte greco-romane pentru tineret sub 23 de ani. Şcoala de lupte suceveană a demonstrat din nou că are resurse nebănuite, sportivii de la CSM numărându-se printre protagoniştii competiţiei.
Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat Cristian Teodor Chira la categoria 97 de kilograme, medalia de argint obţinând Adrian Agachi la categoria 77 de kilograme. Cu bronz au fost recompensaţi Marian Hangaleţ, la categoria 55 de kilograme, Turo Ursachi la categoria 63 de kilograme şi Andrei Traian la categoria 97 de kilograme.


De remarcat faptul că în clasamentul final pe echipe, CSM Suceava s-a situat pe locul al treilea. Antrenorii campionilor suceveni sunt Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan.
„Le mulţumim celor care ne-au sprijinit în obţinerea acestor performanţe, Primăria şi Consiliul Local Suceava, Consiliul Judeţean şi conducerea LPS Suceava, acolo unde o parte din sportivii noştri sunt elevi. Sper să avem performanţe progresive în următorii ani pentru că majoritatea luptătorilor noştri sunt foarte tineri” a declarat profesorul Valerică Gherasim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava