Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Chiajna au avut loc finalele Campionatelor Naţionale de Lupte Greco – Romane pentru seniori la individual. Delegaţia suceveană a reuşit după mai bine de 30 de ani să obţină patru medalii, lucru realizat anterior de profesorii lor. Delegaţia suceveană a fost formată din profesorii Andrei Bolohan, Daniel Ciubotaru şi Valerică Gherasim.

Pe podiumul de premiere au urcat pe rând, Bogdan Amărculesei la categoria 74 de kilograme, pe poziţia secundă, Dan Amarandei pe aceeaşi poziţie, dar la 96 de kilograme, alături de Robert Bighei, locul trei la 84 de kilograme şi Constantin Huţuleac la 96 de kilograme.

„Delegaţia noastră a fost una alcătuită din sportivi mult mai tineri ca vârstă faţă de ceilalţi. Amărculesei şi Huţuleac sunt sportivi aflaţi în primul an de juniorat care s-au descurcat peste aşteptări la seniori. Bighei este un luptător deosebit care a progresat şi merită să fie printre cei mai buni.

Mulţumim conducerii CSM Suceava pentru sprijinul oferit, sportivii aflaţi acum la club, fiind susţinuţi în toate competiţiile. Şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret ne-a fost alături împreună cu foştii luptători, Ilie Gherman, Sevi Caba Ocu şi Valentin Stănuţ.

„De acum 30 de ani, aproximativ, nu s-au obţinut patru medalii la Campionatele Naţionale de Seniori. În anii 80, au urcat pe podiumul celei mai puternice competiţii româneşti, Ilie Matei, Ion Grigoraş, Lazăr Tipa sau Pavel Răduţescu.

Sportivii noştri au izbutit un turneu deosebit în care şi-au depăşit limitele. Din păcate, aceste performanţe au fost obţinute în condiţiile în care a existat o susţinere extrem de modestă pentru campionii Sucevei” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava