Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, trei dintre luptătorii Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătiți de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, au participat, la Bacău, la finalele Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Doi dintre cei trei luptători prezenți la această competiție națională au reușit să urce pe podium, LPS Suceava câștigând astfel o medalie de aur și una de argint. Cea mai bună evoluție în concurs a avut-o Bogdan Pop, care a reușit să câștige toate meciurile prin superioritate tehnică, inclusiv finala categoriei 51 de kilograme, și a obținut astfel medalia de aur. Colegul său Cosmin Mihalache a reușit să câștige medalia de bronz la categoria 92 de kilograme, el fiind medaliat în acest an cu argint la naționalele individuale de juniori II.

Cei doi sunt și componenți ai lotului național de juniori II. Cel de-al treilea sucevean prezent la naționalele școlare este cu doi ani mai mic decât restul concurenților și s-a clasat pe locul cinci la categoria sa de greutate.

Lupte greco-romane. Două medalii pentru sportivii de la LPS Suceava la campionatele Naţionale Şcolare, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava