Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Pitești a găzduit, de curând, Campionatului Național de juniori Under 17 la lupte greco-romane. Printre performerii întrecerii s-au aflat și sportivii de la LPS Suceava pregătiți de Valerică Gherasim. Iustin Vodă a devenit vicecampion al României la categoria 65 de kilograme, în timp ce Gabriel Nicoriuc s-a clasat al treilea la 80 de kilograme. Foarte aproape de podium au fost Iosif Zlotar (categoria 71 de kilograme) și David Ignat (categoria 110 kilograme), care au încheiat competiția pe locul al cincilea.

„A fost un concurs foarte puternic, în care puteam obține și mai mult, însă arbitri nu au fost șI ei de acord. Vodă a fost dezavantajat în finală, la fel și cei clasați pe locul 5, care meritau la rândul lor un loc mai bun la final de competiție”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care a dorit să mulțumească pentru susținere firmei Trutzi.

Pentru luptătorii suceveni urmează acum Cupa României pentru juniori Under 15, care se va derula începând de miercuri, la Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava