Concert pascal
MOPAN Suceava

În contextul în care Uniunea Europeană se confruntă cu o rată de șomaj, în acest an, de 10,31%, față de 6,37% cât are SUA, unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort, va susține în țara noastră, în data de 18 noiembrie, o conferință de business în care va dezvălui românilor rețeta succesului său în afaceri, dar și motivele pentru care mediul de afaceri din România nu reușește să progreseze.

Evenimentul de business al anului, organizat de Extreme Training, face parte dintr-un turneu de conferințe pe care Lupul de pe Wall Street le-a susținut în această perioadă în Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Shanghai, Beijing, Australia, Londra, Singapore și în 15 orașe mari din Statele Unite ale Americii.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajați și profituri astronomice, de la cel care și-a instruit personal oamenii de vânzări și de la cel a cărui viață a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese, fiind intrepretat de Leonardo DiCaprio.

În zilele noastre, programul său – Straight Line Persuasion – îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes în afaceri fără să-și compromită integritatea sau etica. La eveniment deja și-au rezervat locuri oameni de afaceri din România, dar și oameni care doresc să-și îmbunătățească arta și știința persuasiunii și vor să dezvolte o afacere de succes.

“Țara noastră are nevoie de o redresare, iar această redresare trebuie să înceapă de la mediul de afaceri. Trebuie să învățăm cum să fim mai persuasivi, trebuie să ne dorim mai mult să avem inițiative private deoarece, așa cum am tot auzit în ultima decadă, mediul de afaceri reprezintă motorul unei economii naționale. Considerăm că venirea unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume în țara noastră va avea un impact benefic asupra mentalității noastre și asupra atitudinii noastre referitoare la antreprenoriat și la independența financiară a indivizilor. Românii trebuie să se întrebe mai rar Eu unde mă angajez? și mai des Eu ce afacere îmi deschid?, deoarece aceasta din urmă a fost una dintre întrebările pe care și Jordan Belfort și le-a pus la un moment dat, iar rezultatele au fost uluitoare”, declară Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului și manager Extreme Training.

Pentru cei interesați să participe la conferința organizată de Extreme Training, înscrierile se pot face pe website-ul http://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/ .

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005 și care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. În 2013, Extreme Training a organizat conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale.

Lupul de pe Wall Street reînvie mediul de afaceri din România, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava