MOPAN Suceava

Sâmbătă, 8.05, de la ora 19, în Sala Mare, Teatrul Național prezintă M-am  hotărât să devin prost după Martin Page, un titlu care – poate nu întâmplător – face carieră în ultimii ani.

Accesul în Sala Mare începe cu o oră înainte de spectacol (ora 18),  în condiții de siguranță, pe baza declarației pe propria răspundere semnate de spectatori și în urma triajului observațional, capacitatea maximă a sălii fiind de 30%, conform reglementărilor epidemiologice în vigoare.

De sâmbătă, după jumătate de an, actorii și spectatorii se regăsesc față în față, dovada bucuriei pe care o provoacă această întâlnire fiind numărul mare de bilete achiziționate on-line în primele 2 zile de la lansarea programului lunii mai pe site-ul www.tntimisoara.com, respectiv pe platforma de vânzări on-line Eventim.

Și tot în pregătirea acestui moment atât de așteptat al reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Național din Timișoara a mai făcut un pas important. De acum, spectacolele programate la Sala 2 vor fi mult mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Astfel, Teatrul Național a instalat la Sala 2 o platformă de acces pentru persoane cu dizabilități, inițiativă finanțată de compania Flextronics România.

Biletele pot fi achiziționate on-line, pe www.tntimisoara.com sau  la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2) cu program de funcționare marți – duminică, între orele 11- 19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava