MOPAN Suceava

Cântărețul Machine Gun Kelly a fost unul dintre cei mai excentrici artiști de la American Music Awards (AMA) din acest an. A reușit să stârnească un val de comentarii, dar și de ironii, după ce și-a făcut apariția îmbrăcat într-un costum mov, din două piese, pe care erau atașați niște spini metalici supradimensionați, notează click.ro.

Cei care urmăreau ceremonia nu au ezitat să îl ia peste picior pe cântăreț. “De ce MGK este îmbrăcat precum un arici de mare?”, s-a întrebat o persoană pe Twitter, în timp ce alții l-au comparat cu o perniță pentru ace.

Mai mulți fani ai cântărețului au fost nedumeriți de modul în care acesta a stat pe scaun, ținând cont de spinii atașați de costum.  Alți urmăritori ai ceremoniei AMA au observat că iubitul lui Meghan Fox a primit un loc în sală fix lângă legendarul Lionel Richie, așa că glumele au continuat. Conform imaginilor difuzate de la eveniment, se pare că artistul se tot ferea de țepii lui MGK, spre deliciul telespectatorilor. “Bietul Lionel Richie, cum încearcă să nu fie tras în țeapă, în direct la TV”, “O singură mișcare greșită și Lionel Richie e terminat”, au glumit alți fani, pe Twitter, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/machine-gun-kelly-aparitie-bizara-la-american-2221709.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava