MOPAN Suceava

Cristina Şişcanu şi-a atras un val de antipatii după atacurile verbale pe care le-a lansat la adresa unor concurenţi de la „Survivor 2020”, reality-show difuzat la Kanal d. Conturile reţelelor sociale ale vedetei au fost invadate de mesaje în care basarabeanca este pusă la zid şi criticată pentru reacţiile arogante şi comportamentul lipsit de fair-play faţă de coechipieri. În acest tăvălug de reacţii, Mădălin Ionescu a explicat care ar fi motivul pentru care soţia lui nu şi-ar fi controlat reacţiile nervoase, notează click.ro.

„Cred că ea se aştepta, aşa cum au făcut-o mai mulţi faimoşi, că elementele sportive nu vor fi predominante. Sigur se aştepta ca problemele cu mâncarea să fie extreme de serioase, dificile să fie şi acomodarea cu condiţiile precare de igienă, absenţa unui spaţiu pentru dormit, procurarea hranei. Şi pentru asta cred că era pregătită. Cristina este o fire extreme de dârză. Extrem de rezistentă. Este o femeie cu un simţ al deminităţii ieşit din comun. Este altruistă. Are un suflet foarte bun şi cei care o cunosc ştiu exact ce spun. Din punctul meu de vedere a făcut faţă cu brio acestei provocări. Nu ştiu câţi din cei care o critic acum, ar putea trăi cu 100 de grame de orez pe zi, să locuiască în acele condiţii foarte dificile şi să mai facă faţă şi unei competiţii cu nişte oameni care şi-au dedicat viaţa sportului şi să mai fie şi lucizi, calmi şi tăcuţi, atenţi cu toată lumea. Ştiu lucruri pe care le-a făcut Cristina, pentru că le-a şi menţionat oarecum în momentul eliminării cumva supărată de situaţia prin care trece. Eu sunt foarte, foarte mândru de ea.”, a spus Mădălin Ionescu într-un video publicat pe canalul IGTv al Cristinei Şişcanu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi foto pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/madalin-ionescu-despre-iesirile-nervoase-ale-cristinei-siscanu-de-la-survivor-2020

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava