Concert pascal
MOPAN Suceava

Războiul dintre Mădălin Ionescu şi Dan Capatos capătă noi dimensiuni. Dacă până nu demult cei doi îşi arucau săgeţi în timpul emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D şi, respectiv, Antena 1, acum îşi caută dreptatea în instanţă. Scandalul a pornit de la Oana Zăvoranu, pe care ambii realizatori au avut-o invitată în platou, scrie click.ro.

Mădălin Ionescu, prezentatorul WowBiz, și postul Kanal D au intentat un nou proces împotriva lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii concurente de la Antena 1, potrivit sursei citate.

Procesul a fost demarat la începului lunii august și are ca obiect “pretenții daune morale”, notează www.paginademedia.ro.

Dacă în primul proces Mădălin Ionescu a chemat în judecată atât Antena 1 și pe prezentatorul „Un show Păcătos!, Dan Capatos, în noul proces mai apare un pârât. Este vorba de Oana Zăvoranu, pe care Mădălin Ionescu și Kanal D au reclamat-o în instanță pentru declarațiile făcute la adresa lor.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/madalin-ionescu-la-judecata-cu-dan-capatos-cei-doi-prezentatori-se-razboiesc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava