Concert pascal
MOPAN Suceava

O altă vedetă de top din trustul patronat de turci se retrage de pe sticlă! După Adelina Pestriţu, care a prezentat emisiunea „Wowbiz” de la Kanal d, a venit rândul lui Mădălin Ionescu să renunţe la emisiunea de seară pe care în acest moment o prezintă alătrui de Andreea Mantea. Vedeta tv a invocat noua lui situaţie familială ca fiind motivul pentru care a luat această decizie, potrivit click.ro.

”Dragii mei, în urmă cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau că în această perioada să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra. (…) P.S. Practic …ediţia de mâine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine în calitate de prezentator «Wowbiz»!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de socializare, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/madalin-ionescu-pleaca-de-la-kanal-d-camd-va-fi-ultima-lui-emisiune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava