Concert pascal
MOPAN Suceava

Unii împachetează sarmale de Sărbători, alţii fac drumuri la Judecătorie. Aşa a procedat Mădălin Voicu, politicianul fiind scos din sărite de discuţiile pe care le tot are cu fosta soţie, din cauza celor doi copii ai lor. Enervat că nu poate să-i vadă când doreşte, Voicu i-a intentat proces fostei neveste, la Judecătoria Sectorului 1. Pe 29 decembrie, cu trei zile înainte de Revelion, potrivit click.ro.

“La notar am stabilit chestiuni sumare, în sensul că ne înţelegem cum şi când ne împărţim statul cu copiii, dar eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile şi nu când doreşte ea, mai ales că ei stau la ea, şi nu la mine, deşi avem custodie comună. Divergenţele apar când mă obligă să-i iau când doreşte ea şi nu pot eu”, a declarat, pentru Click!, celebrul dirijor şi violonist.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-madalin-voicu-si-dat-fosta-nevasta-judecata-de-sarbatori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava